SEGRE

INICIATIVES MOBILITAT

Habiliten un itinerari de 3 km a la Torrassa per a invidents

Donarà continuïtat al sender adaptat a la mobilitat reduïda

Imatge d’arxiu d’un dels senders de la Torrassa.

Imatge d’arxiu d’un dels senders de la Torrassa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Guingueta d’Àneu habilitarà un sender de tres quilòmetres a l’entorn del pantà de la Torrassa fins al mirador de Llobatera per a persones amb discapacitat visual. El projecte preveu una inversió de 30.000 euros i compta amb una subvenció de la Diputació. L’alcalde, Jordi Pallé, va assegurar que el camí donarà continuïtat al que ja es va habilitar fa una dècada per a persones amb mobilitat reduïda.

Els treballs s’executaran un cop acabi l’estiu i contemplen un paviment adaptat amb una línia de pedra al centre de quaranta centímetres d’ample que farà la funció de guia, cartelleria especial i codis QR amb informació del traçat i les característiques. A més a més, es retiraran totes les barreres arquitectòniques del camí i s’instal·laran baranes de seguretat. Segons va indicar Pallé, el consistori ha rebut el suport tècnic de l’ONCE per dibuixar aquest camí que transcorrerà entorn del llac.

El consistori vol ampliar d’aquesta manera l’oferta turística i donar a conèixer el patrimoni natural del pantà i la Mollera d’Escalarre.

tracking