SEGRE

EXÈRCIT

El Rei Felip VI entrega despatxos a sergents a Talarn en un acte sense presència del Govern

Hi assisteixen la delegada del govern espanyol, el subdelegat i l’alcalde de Talarn

En un acte sense presència del Govern

El Rei Felip VI entrega despatxos a sergents en TalarnMAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Rei Felip VI ha presidit aquest dimarts l’entrega de despatxos als nous 496 sergents de l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn, 462 homes i 34 dones, un acte sense presència de representants del Govern i al qual sí que ha assistit l’intendent en cap de la Regió Pirineu Occidental dels Mossos d’Esquadra, Daniel Pérez.

El Rei ha estat acompanyat per la delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria Eugènia Gay; el subdelegat del govern a Lleida, José Crespín, i l’alcalde de Talarn, Alex García (Ara Talarn), entre altres càrrecs civils.

El monarca ha entregat el despatx de sergent al número u de la XLVII Promoció de la Escala de Suboficials, José Antonio García Martín, d’Artilleria de Campanya, nascut a Rinconada de la Sierra (Salamanca). Per primera vegada, amb assistència del Rei, la Generalitat no ha entregat un obsequi al número u de la promoció.

És el primer acte públic d’entrega de despatxos des de 2019 a causa de la pandèmia, i llavors la que era delegada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, va entregar el llibre 'Imago Cataloniae al primer de la promoció, si bé tradicionalment el Govern entregava una rèplica de l’espasa de Jaume I.

En un acte sense presència del Govern

El Rei Felip VI entrega despatxos a sergents en TalarnMAGDALENA ALTISENT

tracking