SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Sidamon adjudica les obres del centre de serveis

Començaran al setembre, prèvia demolició de les velles escoles

El centre es construirà a la zona de les antigues escoles.

El centre es construirà a la zona de les antigues escoles.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament del municipi de Sidamon ha adjudicat les obres del centre de serveis municipal, que es construirà a la zona que ara ocupen les antigues escoles. Aquest equipament oferirà serveis a la gent gran com per exemple bugaderia i fisioteràpia i també comptarà amb un espai per poder fer exercici. Així mateix, també inclourà altres espais per al conjunt de la població, com la biblioteca o la ludoteca.

L’alcaldessa, Dolors Tella, va explicar que els treballs aniran a càrrec de l’empresa Garrofé. Les obres començaran l’1 de setembre vinent i es preveu que durin sis mesos. Prèviament, a l’agost, es durà a terme la demolició de les antigues escoles.El projecte suposarà finalment una inversió de més de 653.000 euros.

Inicialment comptava amb un pressupost d’uns 450.000 euros. En aquest sentit, Tella va apuntar que l’encariment es deu a l’augment del preu dels materials. Per finançar-lo, l’ajuntament compta amb una subvenció de 370.000 euros del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (Puosc) de la Generalitat i la resta l’aportarà el consistori.

L’increment del pressupost l’assumiran amb romanent de tresoreria. El centre de serveis de Sidamon estarà connectat amb el consultori mèdic i el local social. En aquest sentit, l’ajuntament d’aquest municipi del Pla d’Urgell també projecta la reforma del bar que es troba en aquest últim equipament, una actuació en què es preveu invertir gairebé 90.000 euros.

Dolors Tella va avançar que en aquest espai preveuen dur a terme el projecte Dinar en Companyia.Altres municipis de les comarques de Lleida com per exemple Aitona o l’Albi també compten amb un centre de serveis per a les persones grans.

tracking