SEGRE

SUCCESSOS SINISTRE

Mor un treballador d'un súper de Mollerussa de 38 anys per una descàrrega elèctrica

Un home de 38 anys, mentre reparava el sostre d'un súper a Mollerussa || Va patir una parada cardiorespiratòria

Imatge d’arxiu del carrer Crist Rei de Mollerussa.

Imatge d’arxiu del carrer Crist Rei de Mollerussa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 38 anys va morir ahir en un accident laboral en un supermercat de Mollerussa ubicat al carrer Crist Rei, després de rebre una descàrrega elèctrica, segons van confirmar els Mossos d’Esquadra. El sinistre es va produir a les 17.00 hores, quan el treballador, que feia una reparació al sostre de l’establiment, va caure sobre un quadre elèctric, la qual cosa li va provocar una parada cardiorespiratòria. Malgrat l’actuació dels serveis d’emergència, no va ser possible salvar-li la vida. La víctima és originària de Martinet.

Els Mossos investiguen les causes de l’accident, al qual van acudir també tres dotacions dels Bombers, a banda del SEM. La policia autonòmica va posar els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida i del departament d’Empresa i Treball.

Es tracta del quart accident laboral mortal de l’any a les comarques de Lleida. El 22 de juny, un veí de Mollerussa de 33 anys va morir atrapat per una màquina de classificació de fruita en una empresa de la capital del Pla d’Urgell. El 9, un operari de 32 anys d’Alcarràs va morir hores després de tenir un accident laboral en una empresa cerealística d’Alguaire. I el 30 de maig va perdre la vida una veïna de les Borges Blanques de 51 al ser atropellada per una màquina que transportava formigó en una empresa de prefabricats d’aquesta localitat.

tracking