SEGRE

COMUNICACIONS INCIDÈNCIES

La Torre de Capdella reclama 10.000 € per tres dies sense cobertura mòbil

Imatge d’arxiu del telefèric de la Vall Fosca.

Imatge d’arxiu del telefèric de la Vall Fosca.MUSEU HIDROELÈCTRIC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Torre de Capdella ha presentat una reclamació davant de l’Agència Catalana de Consum en la qual demana 10.000 euros per danys i perjudicis després de tres dies sense cobertura mòbil i internet de Movistar (vegeu SEGRE de diumenge). La incidència es va detectar divendres a les 18.00 hores i va quedar resolta ahir a la tarda. La primera tinent d’alcalde, Neus Burgués, va recordar que el municipi va acollir dissabte la carrera La Cabanera, que va comptar amb 146 participants.

Va assenyalar que havien donat un número de contacte en cas d’emergència, encara que a causa de l’avaria van demanar que, si calia, que truquessin al 112 (que funciona també encara que no es disposi de cobertura). Al telefèric d’estany Gento la falta d’internet va complicar la validació dels tiquets comprats online, encara que les instal·lacions van funcionar amb normalitat. De la mateixa manera, també va dificultar el pagament amb targeta en alguns establiments.

L’avaria va afectar tots els pobles del municipi excepte a la Pobleta de Bellveí, Envall i Estavill. Per la seua part, fonts de Movistar van assegurar que la incidència va quedar resolta ahir a la tarda i van indicar que es va deure a un problema en una estació base.

tracking