SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Cinc ferits a causa de la irrupció d'un animal a l'N-260 a Soriguera

Imatge d'arxiu

Ambulància del SEMSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cinc joves, un dels quals menor d’edat, van resultar ahir ferits de gravetat al tenir una sortida de via a causa de la irrupció d’un animal a la carretera N-260 a Soriguera, al Pallars Sobirà. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, l’avís es va rebre cap a les 5.00 hores, quan es va produir la sortida de via d’un vehicle al punt quilomètric 286. Pel que sembla, la causa de l’accident va ser la irrupció d’un animal a la carretera.

El Sistema d’Emergències Mèdiques va informar que cinc persones, d’entre setze i vint-i-dos anys, havien resultat ferides de gravetat, segons fonts sanitàries. Tres van ser traslladades a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida i dos més, a l’hospital del Pallars, a Tremp. El SEM va activar cinc ambulàncies i un helicòpter medicalitzat, amb el qual va evacuar un dels ferits, segons les mateixes fonts.

Els Bombers també van actuar en l’assistència amb una dotació.D’altra banda, una persona va resultar ferida lleu en una sortida de via d’un vehicle a la C-13 a Camarasa. L’accident va causar retencions i es va establir pas alternatiu. Durant el cap de setmana, de cara a l’augment de la mobilitat a les carreteres, Trànsit insta la població a extremar la precaució per evitar accidents.

tracking