SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Dos ferits en una col·lisió frontal a la C-53 a Bellcaire d'Urgell

A Albatàrrec, dos accidentats més

Un dels cotxes implicats en la col·lisió a la C-53 al seu pas per Bellcaire d’Urgell.

Un dels cotxes implicats en la col·lisió a la C-53 al seu pas per Bellcaire d’Urgell.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos persones van resultar ferides ahir al matí en un accident de trànsit a la carretera C-53 al seu pas per Bellcaire d’Urgell. Els serveis d’emergència van rebre l’avís a les 11.37 hores, quan es va produir una col·lisió frontal a l’altura del quilòmetre 135,8 de l’esmentada via. Al lloc van acudir efectius dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d’Esquadra, que en un primer moment van tallar la circulació en els dos sentits i poc després van donar pas alternatiu.

Com a conseqüència de l’impacte, dos persones van resultar ferides de diversa consideració i van ser traslladades a l’hospital Arnau de Vilanova pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va activar tres ambulàncies. Dos hores després del sinistre, a les dos del migdia, la circulació estava normalitzada. A primera hora del matí d’ahir també va resultar ferit un motorista en una col·lisió a l’LP-9221 a Lleida.

Així mateix, ahir al vespre es va produir una col·lisió frontal entre dos vehicles a la C-12 a Albatàrrec, en direcció Flix, amb dos persones afectades, que van ser evacuades a l’Arnau.

tracking