SEGRE

Tres persones ferides en accidents a les Oluges, Lleida i Soriguera

Retencions a la C-12 i a l’AP-2, a l’Albi

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tres persones van resultar aquest dimarts ferides en sengles accidents que van tenir lloc a les Oluges, Lleida i Soriguera. El primer va tenir lloc a la carretera N-141F a les Oluges en direcció Sant Ramon. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 14.11 hores. Els Bombers de la Generalitat van assenyalar que un vehicle va tenir una sortida de via i va caure per un barranc. Una persona va quedar atrapada a l’interior del turisme i va ser rescatada pels Bombers. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va evacuar el ferit amb caràcter menys greu a l’hospital d’Igualada, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

D’altra banda, quan faltaven pocs minuts per a les tres de la tarda, es va registrar un altre accident a la C-12 al terme municipal de Lleida, en direcció a Corbins. Un altre turisme va patir una sortida de via i va acabar bolcant al mig d’un dels carrils. A causa de l’accident, una persona va resultar ferida i va ser evacuada a l’hospital Arnau de Vilanova amb pronòstic magdalena altisent menys greu, segons Trànsit. Al lloc també van actuar tres dotacions dels Bombers, així com els Mossos d’Esquadra. Aquest accident va causar retencions a la via durant unes tres hores, on es va posar en marxa un pas alternatiu. A les 18.30 hores, es va recuperar la normalitat en la circulació.

Finalment, a Soriguera, un motorista va resultar ferit al tenir una caiguda a la carretera N-260. Els serveis d’emergència van rebre l’avís a les 16.08 hores i el motorista va ser evacuat a l’hospital comarcal del Pallars amb pronòstic lleu, segons va informar Trànsit. Durant la tarda d’ahir, també es van registrar retencions a l’AP-2 a l’Albi, en direcció Lleida, a causa de l’avaria d’un vehicle.

alt

El cotxe implicat en l'accident a la C-12 a Lleida

tracking