SEGRE

MUNICIPIS POLÍTICA

Segona dimissió a Puigverd de Lleida en només una setmana

Una edil d'ERC al renunciar el del PSC

La reunió convocada ahir per Junts a la Llar de Jubilats.

La reunió convocada ahir per Junts a la Llar de Jubilats.JXC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’equip de govern de Puigverd de Lleida ha patit la segona dimissió en tan sols una setmana. Després de la marxa del regidor socialista Josep Maria Vilalta, que va deixar ERC en minoria al capdavant del consistori, ara és un membre del mateix grup republicà el que ha renunciat. Es tracta de Meritxell Gilabert, casada amb l’edil socialista.

Vilalta continua com a regidor i ha passat a l’oposició davant de la negativa de l’alcaldessa, Sandra Barberà, de cedir-li l’alcaldia un any abans de les eleccions, tal com van pactar aquestes dos formacions. En canvi, Gilabert ha renunciat al càrrec com a edil, per la qual cosa un altre membre de la candidatura podrà rellevar-la. Davant d’aquesta situació, el grup de JxCat, amb quatre regidors a l’oposició, va assegurar ahir a la nit, durant una reunió veïnal, que sol·licitarà la dimissió de Barberà al considerar que “no ha fet una política responsable i ha trencat els pactes de govern”.

El portaveu de JxCat, Josep Solsona, va reclamar responsabilitat política per salvar la situació. Barberà, per la seua part, va remarcar que el seu grup continuarà governant el municipi en minoria.

tracking