SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Presó per assaltar dos dones per robar-los la bossa a la Seu d'Urgell

Va abordar una de les víctimes quan anava a entrar al portal de casa || Una hora abans havia intentat robar a una altra dona, però testimonis van poder evitar-ho

Imatge d’arxiu dels Jutjats de la Seu d’Urgell.

Imatge d’arxiu dels Jutjats de la Seu d’Urgell.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona de 38 anys va ingressar dimecres a la presó després de ser arrestada pels Mossos d’Esquadra per dos robatoris violents a la Seu d’Urgell. Els fets van tenir lloc dilluns a la tarda, després que es produís un robatori violent a l’avinguda Vall d’Andorra de la capital de l’Alt Urgell. Quan una veïna es disposava a entrar a casa, una dona, que es trobava al portal simulant que parlava per telèfon, va aprofitar per estirar-li violentament la bossa i va fugir ràpidament del lloc.

Quan els Mossos van arribar, van assistir la víctima i amb la descripció facilitada de la lladre van iniciar una recerca pels voltants. Poc després, els agents van localitzar una dona al carrer Llorenç Tomàs i Costa que coincidia plenament amb la presumpta autora. En aquell moment no portava res robat a sobre, però els Mossos van localitzar la bossa amagada en un contenidor proper.

Tot apunta que just després de cometre el robatori l’havia amagat i que quan va ser detinguda es disposava a recuperar-lo. Davant d’aquests fets, els agents van detenir aquesta dona com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.Després, els Mossos van tenir coneixement que, una hora abans, s’havia produït una altra estrebada de bossa per la mateixa zona. En aquest cas, tanmateix, gràcies a l’ajuda d’uns testimonis l’assaltant va fugir sense aconseguir l’objectiu.

Una vegada recollida la segona denúncia, els agents van confirmar que es tractaria de la mateixa persona i va quedar arrestada també per aquest robatori en grau de temptativa. L’acusada, amb antecedents, va passar dimecres al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell, que va decretar-ne l’ingrés a la presó.En el que va de setmana, Mossos i Urbana de Lleida han fet onze detencions per robatoris, la majoria amb violència, així com un lladre especialitzat en furts amb 77 antecedents que va quedar en llibertat

En el que va de setmana, Mossos i Urbana de Lleida han detingut 11 persones per robatoris i furts

Agredeix una parella al carrer per robar-los la motxilla a Lleida? La Guàrdia Urbana va detenir dimecres un home de 41 anys acusat d’agredir una parella en ple carrer per robar-los la motxilla al Centre Històric de Lleida. A les 19.45 hores, una patrulla que es trobava a l’encreuament entre els carrers Tallada i Boters es va trobar una parella molt nerviosa i espantada que va explicar als agents que un home, a qui coneixien de vista, els havia abordat per robar-los la motxilla.

Les víctimes van assenyalar que aquest home els va estirar amb força, els va agredir i va amenaçar de mort mentre els exigia diners. Així mateix, van explicar que l’individu va parar l’agressió al veure que s’atansava el vehicle policial. Els agents van detenir aquest home, amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència en grau de temptativa.

tracking