SEGRE

Demanen 47 anys de presó per a 4 lladres que van envestir mossos a Albatàrrec

Imatge d'arxiu d'un control dels Mossos d'Esquadra.

Imatge d'arxiu d'un control dels Mossos d'Esquadra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fiscalia d’Osca sol·licita condemnes que sumen 47 anys de presó per a quatre lladres que van protagonitzar una espectacular persecució de més de cinquanta quilòmetres fins a Albatàrrec, on van envestir una patrulla dels Mossos d’Esquadra. Els fets van tenir lloc l’11 de febrer passat, després que els acusats robessin en dos vehicles estacionats a les àrees de servei de Candasnos i Bujaraloz.

Una patrulla de trànsit de la Guàrdia Civil els va localitzar circulant per l’N-II i van intentar donar-los l’alto, els lladres van ignorar els senyals dels agents i van iniciar una fugida a gran velocitat, abandonant la carretera i introduint-se en pistes agrícoles. Una mica més tard es va tornar a localitzar el turisme fugit per l’N-II, on els acusats van llançar des del vehicle en marxa dos maletes de grans dimensions i diferents objectes als agents que circulaven amb moto. La persecució va finalitzar a l’Ll-12 a l’alçada d’Albatàrrec, on van xocar intencionadamentcontra una patrulla dels Mossos, que havia muntat un control després de l’avís de la Guàrdia Civil d’Osca.

Segons recull Heraldo de Aragón, per al conductor del turisme, un home de 49 anys amb nombrosos antecedents policials i que no tenia permís per circular, la Fiscalia sol·licita una pena de tretze anys i mig per quatre delictes, entre els quals el de conducció temerària agreujat i el d’atemptat contra l’autoritat. Per als altres tres acusats, el ministeri fiscal demana una pena d’onze anys de presó. Alguns dels investigats ja arrossegaven condemnes fermes per furts i fins i tot per robatori amb violència en casa habitada.

tracking