SEGRE

MUNICIPIS ACTUACIONS

Prop de 900.000 euros per a obres en 19 dels 26 pobles de Montferrer

Del romanent de tresoreria municipal per renovar serveis i equipaments

L’ajuntament ha pavimentat l’avinguda principal d’Aravell.

L’ajuntament ha pavimentat l’avinguda principal d’Aravell.AJUNTAMENT DE MONTFERRER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Montferrer i Castellbò ha destinat 873.642 euros del seu romanent de tresoreria a una trentena d’obres en 19 dels seus 26 nuclis. La inversió més elevada, de 151.614 euros, és per pavimentar l’avinguda Cadí d’Aravell, la principal via de la població, amb un alt volum de trànsit i que es troba molt degradada. Es destaca també la millora de locals socials perquè els veïns disposin de llocs de reunió.

A Castellbò s’ha ampliat l’existent (75.439 euros) i s’ha renovat el de Pallerols (64.228 euros). La urbanització del Balcó del Pirineu compta des de fa poques setmanes també amb nou enllumenat amb sistema led i mesures contra la contaminació lluminosa (109.572 euros). Part dels fons del romanent del consistori s’han destinat a reformar edificis municipals com ara habitatges socials, després de detectar la necessitat d’aquest tipus d’habitatges i comptar ja amb “diverses demandes” per poder ocupar-los, segons explica l’alcalde de Montferrer, Albert Marquet.

Per una banda estan reformant l’antiga escola Els Agols, al nucli de Montferrer, com a habitatge de lloguer social (60.934 euros), i un altre edifici de Bellestar, en un estat de conservació deficient, que també acollirà un habitatge social (58.382 euros). Per una altra banda, el consistori també millorarà els cementiris de Castellbò, de Montferrer, Vilamitjana i Cassovall. Instal·larà plafons informatius a Montferrer, Aravell, Bellestar, la Vall del Cantó i Castellbò (45.786 euros) i construirà diferents coberts destinats a les illes de contenidors d’Avellanet, Casso-vall, Pallerols, Guils del Cantó, Vilamitjana, Albet, Sant Andreu, Turbiàs, Carmeniu, el Balcó del Pirineu, Montferrer, Aravell Golf i Bellestar (63.046 euros), entre altres moltes actuacions.

tracking