SEGRE

EMERGÈNCIES ACTUACIONS

Tres incendis en un dia calcinen dos tractors i quatre turismes

A Torregrossa, el foc va cremar dos cotxes i va afectar també la façana d'una casa deshabitada al carrer Zulueta || Les altres actuacions, a Espot i Alcarràs

Els dos cotxes estacionats al carrer Zulueta de Torregrossa, calcinats ahir al matí.

Els dos cotxes estacionats al carrer Zulueta de Torregrossa, calcinats ahir al matí.R.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir en tres incendis a les comarques lleidatanes que van calcinar sis vehicles: quatre turismes i dos tractors. El primer dels avisos es va rebre al voltant de les dos de la matinada, quan un foc va cremar un cotxe estacionat a l’altura del número quatre del carrer Clavillada, a Espot. Les flames van afectar un altre turisme.

L’incendi va mobilitzar tres dotacions dels Bombers que van donar les flames per apagades al cap d’una hora. A les 09.36 hores, un altre incendi declarat a Torregrossa va calcinar per complet dos cotxes i va afectar la façana d’un immoble deshabitat al carrer Zulueta. En aquest servei van treballar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van evitar que el foc es propagués i afectés un establiment d’informàtica proper.

Hores després, quan passaven pocs minuts de dos quarts d’una del matí, van rebre avís d’un incendi de dos tractors en una granja a prop de la carretera L-800 a Alcarràs. El foc va calcinar completament un d’aquests vehicles i va danyar-ne un altre. La matinada del 26 de juliol passat un espectacular incendi que es va originar en un contenidor de l’avinguda del Segre de Lleida va calcinar tres vehicles, va danyar un quart cotxe i va causar danys en un local comercial.

El foc es va declarar a les 05.38 hores i es va propagar a una furgoneta que estava estacionada just al costat. El vehicle va explotar, va pujar a la vorera i es va encastar contra l’aparador d’un local, que es va incendiar i i part del mobiliari es va veure afectat.

Més de 80 serveis per incendis de vehicles a Lleida

Els Bombers de la Generalitat han realitzat un total de 83 actuacions per incendis de vehicles a l’aire lliure a les comarques lleidatanes entre els mesos de gener i juliol.

Una xifra similar a la del mateix període de l’any passat, que es va tancar amb un total de 138 serveis d’aquestes característiques a la província. Les causes són diverses: la majoria de focs són per problemes mecànics, i alguns són intencionats. També n’hi ha com a conseqüència d’incendis de contenidors, com el que va ocórrer el 26 de juliol passat a l’avinguda del Segre de Lleida.

Al juny, els Mossos van detenir un home de 47 anys acusat d’incendiar cinc vehicles a Rosselló. El foc va obligar a desallotjar una cinquantena de veïns d’un edifici proper.

tracking