SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor una dona de 53 anys en un xoc a Castelló de Farfanya

L'accident va tenir lloc a la C-26 i el conductor de l'altre cotxe va ser evacuat amb ferides de diversa consideració || Aquest any han mort 10 persones a la carretera

Vista de la carretera C-26 al seu pas per Castelló de Farfanya, on ahir es va produir el xoc mortal.

Vista de la carretera C-26 al seu pas per Castelló de Farfanya, on ahir es va produir el xoc mortal.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una veïna de Castelló de Farfanya de 53 anys va morir ahir arran d’un accident de trànsit a la carretera C-26 al seu pas per aquest municipi de la Noguera. El sinistre es va produir cap a les 09.30 hores, quan els serveis d’emergència van rebre l’avís d’una col·lisió frontal entre dos turismes a l’altura del quilòmetre 11,9 de l’esmentada via. Com a conseqüència de l’impacte, les causes del qual es desconeixen i s’investiguen, la conductora d’un dels vehicles va resultar ferida crítica i va ser traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on va morir poc després.

El conductor de l’altre turisme, que també va ser traslladat a l’Arnau, va resultar ferit de diversa consideració. Arran de l’accident, van ser activades sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, dos ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). També van acudir-hi cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, que van tallar la carretera en els dos sentits per facilitar el treball dels serveis d’emergència.

Segons el Servei Català de Trànsit, la circulació no es va normalitzar fins gairebé tres hores després, a les dotze del matí. Amb aquesta víctima, ja són deu les persones que han perdut la vida en accidents aquest any a les comarques lleidatanes, una xifra inferior a la dels últims anys. Concretament, són deu de morts menys respecte al mateix període del 2021 i tres menys que el 2020, any que va estar marcat per les restriccions de mobilitat derivades de la crisi sanitària de la Covid-19.Val a recordar que l’últim sinistre mortal es va produir el 7 d’agost, en un camí asfaltat d’Artesa de Lleida.

Un veí de 73 anys de Puigverd de Lleida va morir al sortir de la via. Així mateix, el mes de juliol passat es van registrar dos accidents mortals a la província, ambdós a l’Urgell. El primer va tenir lloc el 9 de juliol a Vallbona de les Monges, en el qual va morir un veí de Barcelona atropellat pel seu vehicle al desfrenar-se en un camí.

El segon va ser el 18 de juliol, quan va morir un veí de Tàrrega de cinquanta anys després que la grua que conduïa xoqués contra un camió a la carretera N-II al seu pas per la capital de l’Urgell.

tracking