SEGRE

EMERGÈNCIES ACCIDENTS

Rescaten un nen de 5 anys al caure des d'un pont al riu Garona

Moment del rescat del nen, ahir al pont de Bèsua.

Moment del rescat del nen, ahir al pont de Bèsua.POMPIÈRS D’ARAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Pompièrs d’Aran van rescatar aquest dijous al matí un nen de 5 anys que havia caigut des d’un pont al riu Garona. L’incident va tenir lloc cap a les onze del matí quan el petit circulava amb bicicleta amb un grup d’un esplai i va tenir un accident quan es trobava al pont de Bèsua, que dona accés a la carretera N-230 al terme municipal de Vielha e Mijaran. El nen va caure a l’aigua des d’una altura de cinc metres.

Fins al lloc es van traslladar diverses dotacions dels Mossos i dels Pompièrs d’Aran, que van dur a terme una ràpida intervenció amb un equip del Grup de Rescat de Muntanya que, al costat d’un sanitari, van baixar fins al riu on es trobava el nen per fer una primera assistència i ser amb ell a tota hora. Els efectius van poder extreure el petit a bord d’una llitera i va ser evacuat en una ambulància medicalitzada fins a l’hospital de Vielha, on va ser atès. El nen presentava policontusions.

D’altra banda, dimecres els Bombers van rescatar una excursionista de 13 anys que havia patit una torçada a un peu a Alt Àneu. La menor va ser evacuada fins al camp de futbol de Rialp on l’esperava una ambulància per a traslladar-la fins a un centre mèdic. Durant l’última setmana, s’han dut a terme diferents rescats al medi natural i davant de l’arribada del cap de setmana els Bombers demanen precaució a la ciutadania.

Fins al mes de juliol, es van dur a terme un total de 220 rescats en el medi natural a les comarques lleidatanes, fet que suposa un 15 per cent més que l’any passat.

tracking