SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Un mort al xocar amb la furgoneta contra un tractor a Térmens

La víctima és un veí de Bellvís de 62 anys || En una col·lisió frontal que es va produir a les 9.07 hores a la C-13, que va obligar a tallar la via més de tres hores

La furgoneta i una gran grua retirant el remolc del tractor

La furgoneta i una gran grua retirant el remolc del tractorAMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Bellvís de 62 anys va morir ahir al matí al xocar frontalment la furgoneta que conduïa contra un tractor a la carretera C-13 al seu pas pel terme municipal de Térmens, segons va informar el Servei Català de Trànsit. La víctima mortal és Pedro Caballol Esquer. Per la seua part, el tractorista va patir ferides de diversa consideració i va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.L’accident es va produir a les a les 9.07 hores quan, per causes que es desconeixen i que s’investiguen, es va produir una col·lisió frontal entre una furgoneta i un tractor amb remolc a l’altura del quilòmetre 24 entre Térmens i Vallfogona de Balaguer.

A conseqüència del brutal impacte, la furgoneta va acabar al voral i el conductor i únic ocupant va quedar atrapat. Els Bombers de la Generalitat, que van activar tres dotacions, van rescatar el xòfer però no van poder fer res per salvar-li la vida. Al dispositiu també van participar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació del sinistre, i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar el tractorista a l’Arnau de Vilanova

Aquest any han mort 11 persones en accidents a Lleida, per les 23 del mateix període del 2021

L’accident va obligar a tallar completament la via durant unes tres hores, la qual cosa va provocar retencions, i a desviar el trànsit per la carretera C-12.

Van fer falta dos camions i una grua de grans dimensions per poder retirar el tractor sinistrat, l’eix davanter del qual va quedar destrossat, i es van rebentar les rodes de l’eix posterior. Amb la d’ahir ja són onze les persones que han perdut la vida aquest any en accidents de trànsit a les comarques de Lleida, tres de les quals en el que portem d’agost. Són, tanmateix, menys de la meitat de les víctimes que s’havien registrat en el mateix període de l’any passat, quan es van elevar a vint-i-tres.

Dimarts de la setmana passada va morir una veïna de Castelló de Farfanya de 53 anys en una col·lisió frontal a la C-26 al seu pas per aquest municipi de la Noguera i el 7 d’agost, en un camí asfaltat d’Artesa de Lleida, va perdre la vida un veí de 73 anys de Puigverd de Lleida en una sortida de via. A Catalunya, 112 persones han mort aquest any en accidents. Dos ciclistes van morir diumenge a Castellbisbal al ser atropellats per un cotxe que va fugir (vegeu més informació a la pàgina 14).

Estat en el qual va quedar el tractor després del sinistre.

Estat en el qual va quedar el tractor després del sinistre.AMADO FORROLLA

tracking