SEGRE

MUNICIPIS INICIATIVES

Almacelles estrena l'equipament per a joves amb mig miler de persones

Habilitat en un antic escorxador i gestionat entre el consistori i una associació

L’antic escorxador d’Almacelles acull des d’ahir el nou espai juvenil.

L’antic escorxador d’Almacelles acull des d’ahir el nou espai juvenil.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almacelles va estrenar ahir l’Espai Jove l’Escorxador. És el primer equipament destinat als joves del municipi i s’ha habilitat en un antic escorxador. Ahir es va portar a terme una jornada de portes obertes a la qual van assistir més de 500 persones.

L’alcaldessa, Vanesa Olivart, va explicar que aquest és un projecte que es va impulsar a l’inici d’aquest mandat i va destacar la importància de comptar amb aquest equipament. Va apuntar que ara “els joves tenen un espai on podran estar”. Olivart va avançar que el podran utilitzar les persones que tinguin entre 16 i 35 anys i estarà gestionat entre l’ajuntament i l’Associació per al Foment d’Activitats per al Poble d’Almacelles.

L’Escorxador compta amb diferents espais. Disposa d’un punt de trobada, una àrea d’assajos per a grups de música, una sala de reunions i un espai audiovisual i de noves tecnologies. Està equipat amb un ordinador, una televisió i una barra de so i altaveus.

Així mateix, l’immoble també acull un pati, un rocòdrom que també servirà com a gimnàs i magatzem per a l’entitat Punt de Risc i una sala polivalent, que compta amb un escenari i un projector i s’hi podran celebrar esdeveniments com concerts, conferències i tallers.

tracking