SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Juneda destina 600.000 € a reformar el centre geriàtric

Inversió per dividir l'interior en sectors arran de la pandèmia || Per separar els residents en funció de la seua dependència

L’edifici de la residència geriàtrica de Juneda.

L’edifici de la residència geriàtrica de Juneda.A.V.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Patronat Municipal Assistencial de la Residència d’Avis de Juneda ha licitat obres per remodelar el geriàtric municipal i dividir l’interior en sectors. És una actuació que s’ha fet necessària arran de la Covid, i que contempla una inversió que s’acosta als 600.000 euros, segons va explicar l’alcalde, Antoni Villas. La intenció és reestructurar l’espai interior de l’edifici en quatre sectors diferenciats, segons la dependència dels interns, va puntualitzar.

“La pandèmia ha fet patent que els residents han de tenir el seu espai propi en funció de les necessitats”, va explicar Villas. “D’aquesta manera, cada sector tindrà serveis diferenciats, amb quatre menjadors i també espais comuns més grans en cada zona. També es canviaran serveis com el de bugaderia o la sala de màquines”, va detallar.

“Després de la pandèmia vam prendre consciència que les persones amb alt grau de dependència han d’estar ubicades en una ala per a comoditat tant dels familiars com de les persones que treballen al centre.” Les empreses interessades tenen de termini fins al 14 d’aquest mes per presentar ofertes. L’ajuntament pretén abordar les obres com més aviat millor per evitar molèsties als usuaris. No obstant, Villas va expressar preocupació per les traves que pot suposar la falta de matèries primeres i el seu encariment.

tracking