SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Un gran clot paralitza obres en un carrer de Torres de Segre

Davant del centre cívic que s'habilitarà a l'antiga escola

El clot va aparèixer a l’iniciar-se les obres aquest estiu.

El clot va aparèixer a l’iniciar-se les obres aquest estiu.A.T..

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Torres ha paralitzat les obres per renovar el carrer Vall a l’aparèixer un clot a l’entrada del nou Centre Cívic que s’habilitarà a l’antiga escola Carrasumada. Segons van assenyalar fonts municipals, la circulació d’aigua ha soscavat el terra sota el paviment. A més, ha afectat els fonaments de l’antic col·legi, a la part que dona a l’encreuament amb el Raval del Pont, a l’entrada del poble.

Davant d’aquest imprevist, l’ajuntament està redactant un nou projecte per completar les obres amb seguretat. Per fer-ho haurà de canalitzar l’aigua que circula sota l’edifici, omplir el terra soscavat i reforçar-lo. Aquests treballs suposaran elevar a més del doble el pressupost d’aquesta actuació, inicialment previst en 100.000 euros i que passarà a 210.000.

Aquest increment en la despesa exigirà una modificació al pressupost municipal del 2022 perquè els treballs puguin reprendre’s abans que acabi l’any i, d’aquesta manera, restablir el trànsit a la zona, que ara es desvia. Les obres a l’interior de l’edifici continuen, igual que a la façana.

tracking