SEGRE

MEDI AMBIENT FAUNA

Lleida amplia l'oferta turística amb propostes sobre ornitologia

Finalitzen al Pallars les jornades sobre aquesta especialitat

L’expert en ornitologia que va participar en les jornades de Lleida, ahir entre voltors a Buseu.

L’expert en ornitologia que va participar en les jornades de Lleida, ahir entre voltors a Buseu.G.LL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Patronat de Turisme de la Diputació ja treballa perquè els establiments hotelers, càmpings i de turisme rural incloguin l’ornitologia com una nova oferta per als visitants a causa de l’auge del sector. Així ho va assegurar ahir el responsable de promoció de l’organisme de la Diputació, Juli Alegre. Va assegurar que ja s’ha reunit amb responsables de l’Institut Català d’Ornitologia i entitats com Seo BirdLife per saber com s’ha d’integrar aquesta variant, ja que té un públic molt especialitzat.

“No és un turisme estacional, ve en grups, acostuma a ser especialitzat i amant de la naturalesa i no respon a pautes d’altres visitants ja que l’observació requereix altres horaris. Per integrar tots aquests factors és necessari que les empreses incloguin maneres d’operar diferenciades”, va indicar Alegre. No obstant, va remarcar que alguns negocis ja han incorporat aquesta modalitat turística que pot explotar-se molt més per la gran varietat d’espècies que ofereix Lleida.

Precisament, per impulsar aquest tipus de turisme s’han organitzat des d’aquest dijous passat les Jornades d’Ornitologia que ahir van recalar al Pallars Sobirà per observar colònies de voltors a Buseu. Les promou la Diputació i la Paeria i ja es prepara el congrés del 2023 per potenciar l’esmentat sector.

tracking