SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor una veïna d'Olius de 68 anys en un incendi a casa seua

Va ser ahir a la matinada a la urbanització del Pi de Sant Just || El marit va resultar il·lès al poder sortir de l'habitatge, que va quedar molt afectat per les flames

Estat en el qual va quedar la casa, a la urbanització del Pi de Sant Just, després de l’incendi.

Estat en el qual va quedar la casa, a la urbanització del Pi de Sant Just, després de l’incendi.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona de 68 anys va perdre la vida ahir a la matinada en un incendi a casa seua, a Olius, al Solsonès, segons van informar els Bombers de la Generalitat. El marit va resultar il·lès al poder sortir de l’immoble, que va quedar molt afectat per les flames. La víctima mortal és Fina Noguerola. Els serveis d’emergències van ser alertats del foc a les 3.32 hores i fins al domicili, al carrer Cadí, a la urbanització el Pi de Sant Just, van acudir cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, patrulles dels Mossos d’Esquadra i el Sistema d’Emergències Mèdiques. El foc, que va començar per causes desconegudes i que s’estan investigant, va destruir la casa, de planta baixa més subterrani. Els efectius dels Bombers van localitzar el cos sense vida de la dona a l’interior de la casa.

El cadàver va ser traslladat a l’Institut de Medicina Legal de Lleida per practicar-li l’autòpsia.El foc va quedar controlat a les 4.20 hores i extingit vint minuts després. Posteriorment, els efectius van ventilar la zona i van retirar els elements que havien quedat inestables. Els Mossos van acordonar la casa.

Per la seua banda, l’ajuntament d’Olius va lamentar la tragèdia a través del grup WhatsApp dels veïns del municipi i va destacar la celeritat de l’actuació dels Bombers a l’hora d’extingir l’incendi. El Pi de Sant Just es troba a la sortida de Solsona en direcció a Cardona

Els serveis d’emergència van ser alertats a les 3.32 hores i van tardar una hora a controlar-ho

El d’ahir és el segon incendi mortal de l’any a les comarques de Lleida. El primer es va produir l’abril passat als Alamús, al Segrià. Una anciana de 96 anys va perdre la vida el dia 13 d’abril intoxicada per fum arran d’un incendi al seu domicili. Tres persones més, dos dels quals sanitaris, que van accedir a l’habitatge van haver de ser ateses al resultar intoxicades. La víctima vivia sola i la va trobar la dona que anava a la casa per atendre-la.

Estat en el qual va quedar la casa, a la urbanització del Pi de Sant Just, després de l’incendi.

Estat en el qual va quedar la casa, a la urbanització del Pi de Sant Just, després de l’incendi.SEGRE

tracking