SEGRE

Una conductora s'accidenta al Poal i acaba detinguda per tràfic de drogues i robatori

Portava 42 pastilles d’èxtasi i objectes que en investigacions posteriors s’ha demostrat que estaven sostrets

Objectes comissats a la detinguda al Poal.

Objectes comissats a la detinguda al Poal.Mossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 21 de setembre una dona de 33 anys al Poal, al Pla d'Urgell, acusada de tràfic de drogues i furt. Els fets van passar cap a les 19.00 hores, quan una patrulla va donar assistència a un vehicle que havia patit una sortida de via a la carretera LP-3322. El turisme estava ocupat per quatre persones i totes elles havien resultat il·leses.

Segons ha explicat la policia, mentre els agents parlaven amb la conductora van detectar que aquesta estava molt nerviosa per la presència policial. Per aquest motiu van decidir comprovar què portava al maleter del vehicle. Llavors, quan van revisar les bosses van trobar diversos objectes de dubtosa procedència. Els va cridar l’atenció que hi havia peces de roba etiquetades i amb els sistemes d’alarma encara enganxats, un Ipad embolcallat en paper d’alumini i tres tisores elèctriques de podar, amb les corresponents bateries.

També entre les pertinences de la conductora van localitzar diverses bossetes amb un total de 42 pastilles d’èxtasi. Per aquest motiu, la dona va quedar detinguda per tràfic de drogues i es va comissar tots els objectes dubtosos que hi havia dins el vehicle per investigar-ne la procedència.

L'arrestada que té nombrosos antecedents, va passar l’endemà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Es va obrir una investigació i en dies posteriors els mossos van lliurar les peces de roba a les botigues on havien estat sostretes. Pel que fa a les tisores de podar, es va esbrinar que havien estat sostretes en una explotació agrícola d’Albatàrrec. També van ser lliurades a la persona que n’havia denunciat el robatori.

tracking