SEGRE

Dispositiu de Mossos d'Esquadra i policia local en un bar de Mollerussa

Un home ha estat detingut acusat de tràfic de drogues

Unes manilles dels Mossos d'Esquadra.

Unes manilles dels Mossos d'Esquadra.Mossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Mollerussa van realitzar aquest dijous a la nit un dispositiu en un bar del carrer Urgell de la ciutat que acumulava nombroses queixes veïnals i incidents que havien requerit la presència policial. Els agents van iniciar una investigació que va permetre constatar que al local es consumien substàncies estupefaents i que hi havia tràfic de drogues, i també van identificar un home que es dedicava a vendre drogues a l'entorn del bar i que guardava les substàncies en un vehicle estacionat als voltants del local. En el dispositiu, van detenir l'home per tràfic de drogues i van aixecar quatre actes per tinença o consum de substàncies, a més de denunciar el responsable del local per tolerar els fets.

A les 21 hores d'aquest dijous agents de l'Àrea de Recursos Operatius dels Mossos d'Esquadra van entrar i assegurar el local i les persones que hi havia allí presents. Tot seguit, agents de les unitats d'investigació, seguretat ciutadana i canina van escorcollar el bar i les persones i van aixecar quatre actes per tinença o consum de substàncies. També van denunciar el responsable del local per tolerar aquests fets.

Paral·lelament, els investigadors van detenir a l'avinguda Generalitat la persona que tenien identificada per vendre substàncies estupefaents i també van localitzar el vehicle que utilitzava. En escorcollar el turisme van localitzar substàncies estupefaents de diferents tipus (cocaïna, marihuana i haixix), amagades en diversos llocs del vehicle i envasades per a la seva venda al detall. El detingut passarà properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking