SEGRE

Totes les comarques de Lleida excepte Aran van guanyar població el 2021

Aran lidera el creixement de la renda de les famílies l’any 2016, segons Idescat.

Aran lidera el creixement de la renda de les famílies l’any 2016, segons Idescat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Totes les comarques lleidatanes van guanyar població el 2021, segons les dades que va fer públiques ahir l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat). En canvi, la Val d’Aran va perdre 34 veïns l’any passat, després que Vielha i Naut Aran augmentessin el seu cens el 2020.

Els municipis de menys de 5.000 habitants van registrar el 2021 més entrades que sortides de persones i van ser els principals receptors de la migració dins de Catalunya durant la pandèmia de la Covid-19. L’any passat van arribar a les comarques de Lleida un total de 7.712 persones.

El Segrià va ser la comarca que va guanyar més població, amb 1.495 persones. D’aquestes, 1.249 procedien d’altres països, mentre que 346 persones eren originàries d’altres zones d’Espanya. Segons les dades de l’Idescat el saldo migratori entre Catalunya i l’estranger va ser positiu en el conjunt de Lleida i les taxes de migració neta més grans es van registrar a les comarques del Pallars Jussà (10,9 per mil habitants) i l’Alta Ribagorça (8,7 per mil habitants).

tracking