SEGRE

TURISME OCUPACIÓ

Aran ofereix 250 llocs de feina i obté el doble de peticions

Durant la Job Dating de Tarragona per cobrir la temporada d'esquí || Hi van participar 24 empreses, la majoria de la Val

Un moment de la jornada Job Dating ahir a Tarragona.

Un moment de la jornada Job Dating ahir a Tarragona.X.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Més de 500 persones es van inscriure ahir per optar a les 250 ofertes de treball disponibles aquest hivern al Pirineu per a la temporada d’esquí, principalment. Ho van fer en el Job Dating que es va celebrar a Tarragona (les tres edicions anteriors van ser a Vielha) aprofitant que, finalitzada la temporada estival, moltes persones que han treballat en la restauració i en els hotels de platja busquen feina. Segons el president del Gremi d’Ostalaria dera Val d’Aran, Xacobe Bartolomé, l’experiència va ser tot un èxit, atès que s’han cobert expectatives.

“Tindrem coberta la demanda respecte pel que fa a cambrers, recepcionistes, manteniment i neteja. Potser el més difícil serà contractar cuiners, encara que també hi ha hagut ofertes, i ara només falta seleccionar i formalitzar els contractes.” Hi van participar més d’una vintena d’empreses, vint-i-una de la Val, però també de l’Alta Ribagorça i el Sobirà, entre les quals Baqueira Beret, Boi Taüll Resort, Hotel MiM Baqueira, Aramark, Paradores i Hotel Melià. D’altra banda, Bartolomé va indicar que moltes de les empreses ofereixen allotjament, la majoria hotels, ja que és un dels principals esculls per a la contractació de personal, i s’intenta pagar més per compensar l’alt preu dels lloguers.

La iniciativa parteix del SOC, el sector hoteler aranès, Tarragona Impulsa i l’ajuntament de Tarragona.

tracking