SEGRE

TRÀNSIT DELICTES

VÍDEO | Un camioner drogat posa en risc els conductors al Pla d'Urgell

Va circular de forma temerària diversos quilòmetres a l'autovia fins que va ser detingut a Bell-lloc || Durant la fuga va recórrer trams pel camp i va tornar a l'A-2

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar dimarts a primera de la tarda un camioner drogat per circular temeràriament per l’A-2 al Pla d’Urgell. La policia va emetre ahir el vídeo de la infracció, en unes imatges que s’han fet virals. L’arrestat és un veí de Madrid de 43 anys i originari de la Xina.

Va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per circular temeràriament. Els fets van tenir lloc cap a les 15.15 hores, quan una dotació de Trànsit estava efectuant un patrullatge preventiu per l’A-2 i, a l’altura de Bell-lloc, va detectar una camioneta que circulava temeràriament i posava en risc la resta dels usuaris. Els policies van comprovar que el vehicle circulava erràticament amb canvis de carril sobtats i amb risc de col·lisió.Immediatament, un vehicle de la unitat de Trànsit sense logotipar li va fer els senyals perquè s’aturés.

Tanmateix, el conductor en va fer cas omís i fins i tot va estar a punt de causar un greu d’accident amb un equip de manteniment de carreteres. Va xocar lleument amb una de les furgonetes i un operari va patir una fuetada cervical. Tot seguit, va sortir de la via i va circular uns metres pel camp.

Va tornar a la calçada i va intentar continuar però van aconseguir bloquejar-lo. Va ser arrestat i va donar positiu al test de drogues. També comptava amb una ordre de detenció d’un jutjat de Madrid.Per la seua banda, el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, va comentar ahir, després de la publicació del vídeo a les xarxes socials, que “la seguretat viària és una responsabilitat compartida.

Ningú té dret a posar en risc la vida d’altres persones. Les víctimes mortals a la carretera són un drama que afrontem amb tota la determinació. Gràcies, Mossos i Trànsit, per protegir la seguretat a les carreteres.” Els Mossos van detenir diumenge a l’A-2 a Cervera un conductor que anava begut i circulava en sentit contrari (vegeu SEGRE d’ahir).

Seqüència de la persecució policial per l’autovia.

Seqüència de la persecució policial per l’autovia.MOSSOS

Seqüència de la persecució policial per l’autovia.

Seqüència de la persecució policial per l’autovia.MOSSOS

tracking