SEGRE

EMERGÈNCIES

Localitzen quatre israelians que havien desaparegut a la Vall de Boí

Un d'ells ha estat traslladat a l'hospital de Vielha amb una lesió a un genoll

Localitzen quatre israelians que havien desaparegut a la Vall de Boí

Localitzen quatre israelians que havien desaparegut a la Vall de BoíBOMBERS DE LA GENERALITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Bombers han localitzat aquest matí quatre israelians que van desaparèixer ahir a la nit al Parc Nacional d'Aigüestortes, a La Vall de Boí. Un d'ells ha estat traslladat en helicòpter a l'hospital de Vielha amb una lesió en un genoll.

Els Bombers van rebre l'avís de la desaparició ahir a les 21.07 hores, quan un treballador del refugi Joan Ventosa i Calvell, situat sobre l'Estany Negre, ha alertat el 112 explicant que 4 israelians que havien d'arribar des del refugi d'Amitges no ho havien fet.

Els Bombers han fet gestions amb els Grae i els rescatadors de la Val d'Aran per trobar els desapareguts, i els Pompièrs aranesos han informat que els quatre israelians s'havien aturat al refugi de Colomers perquè un d'ells s'havia fet mal en un genoll.

Aquest matí els Bombers han trobat aquesta persona ferida al refugi de Colomers i l'han portat en helicòpter a l'hospital de Vielha. Els altres tres han continuat la marxa cap al refugi Joan Ventosa, on tenien previst arribar ahir.

Es dóna la circumstància que fa deu dies els Bombers van rescatar uns altres excursionistes israelians que s'havien perdut també al Parc Nacional d'Aigüestortes, a la Vall de Boí. En aquella ocasió els excursionistes van avisar a través del 112 d'Israel.

tracking