SEGRE

MUNICIPIS PROMOCIÓ

Alfarràs tanca amb èxit la primera fira sobre la pesca

El municipi ha rebut uns 4.000 visitants || Ajuntament i aficionats busquen ara consolidar aquest certamen

Una de les activitats de la jornada d’ahir de la FiraPesca d’Alfarràs.

Una de les activitats de la jornada d’ahir de la FiraPesca d’Alfarràs.AYUNTAMIENTO DE ALFARRÀS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alfarràs va clausurar ahir la primera edició de la FiraPesca, amb la qual ha promocionat aquest esport entre els assistents al certamen. L’alcalde, Joan Carles Garcia, va indicar que han passat per la fira entre 3.000 i 4.000 persones i va apuntar que tant l’ajuntament com els expositors estan “molt satisfets” amb el resultat del certamen. Així mateix, va indicar que la fira d’Alfarràs és l’única a Lleida i a Catalunya dedicada exclusivament a la pesca i va assegurar que tant el consistori com els pescadors tenen “ganes de consolidar-la”.

Durant la jornada d’ahir els assistents van poder veure el riu Noguera Ribagorçana des de l’aire, ja que es van oferir vols en globus aerostàtic des del camp de futbol. També es van repetir les demostracions de pesca amb mosca que van tenir lloc dissabte i es va oferir una xarrada sobre la pesca esportiva.

Per la seua banda, els cuiners Pol Cura i Jonathan Fernández van oferir un showcooking.El vedat de pesca d’Alfarràs és el més visitat d’Espanya i cada any rep entre 6.500 i 7.000 aficionats a aquest esport (vegeu SEGRE d’ahir). El certamen, que ha comptat amb quaranta expositors, és biennal i s’alterna amb la Fira del Préssec.

tracking