SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Circula ebri i amb una dona a qui no podia atansar-se

Els Mossos detenen un conductor que es va accidentar a Arbeca || Tenia una ordre d'allunyament d'una de les ocupants

El cotxe va ser acordonat pels Mossos.

El cotxe va ser acordonat pels Mossos.ALBERT GONZÁLEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conductor de 22 anys que diumenge passat va sortir de la via i va acabar bolcant a Arbeca en un accident que es va saldar amb tres ferits –inclòs ell– va acabar sent detingut pels Mossos d’Esquadra perquè circulava en estat ebri i trencant una ordre d’allunyament perquè una de les passatgeres era una dona a qui tenia prohibit atansar-se, segons ha pogut saber aquest diari. L’infractor també té antecedents penals. L’accident va tenir lloc minuts abans de les nou del matí.

Diversos testimonis van veure un turisme amb tres ocupants circular gran velocitat per la carretera L-200 procedent de les Borges Blanques. La seua conducció era erràtica i va xocar lateralment amb un altre vehicle però, en lloc d’aturar-se, va seguir el seu recorregut diversos metres més per un carril en sentit contrari fins a connectar amb la carretera C-233, en direcció a Arbeca i, finalment, agafar el vial cap a Mollerussa. El turisme va acabar estimbant-se sobre un camp de cultiu a prop de la capella de Sant Miquel de les Borgetes.

Els tres ocupants van resultar ferits de diversa consideració (vegeu SEGRE del 10 d’octubre). Els Mossos, que ja havien mobilitzat una patrulla després de ser alertats prèviament per diversos conductors, van acudir al lloc de l’accident i van efectuar el conductor una prova d’alcoholèmia, que va donar una taxa de 0,68 mil·ligrams per litre d’aire, gairebé el triple de la màxima permesa (0,25). A més, els policies van comprovar que el conductor tenia antecedents penals i fins i tot li constava una ordre d’allunyament contra una de les dos passatgeres.

De fet, una d’elles va ser traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida amb pronòstic reservat al presentar símptomes de desorientació després de l’accident. Es dona la circumstància que diverses grues van intentar retirar sense èxit el vehicle a causa del mal estat del terra. Els Mossos van acordonar el cotxe perquè fos finalment retirat uns dies després, tot i que no es va poder evitar que desconeguts saquegessin els objectes que hi havia a dins.

tracking