SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Un cotxe desfrenat atropella un home i un nen a Sidamon

L'adult, de 42 anys, i el menor, de 2, van fer-se ferides lleus

Imatge d'arxiu d'una ambulància del SEM.

Imatge d'arxiu d'una ambulància del SEM.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 42 anys i un nen de dos anys van resultar ferits de caràcter lleu ahir dissabte al matí al ser atropellats per un cotxe que es va desfrenar a l’interior de Sidamon, segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’accident va tenir lloc a les 10.40 hores al carrer Enric Granados, quan per causes desconegudes el vehicle es va desfrenar i va atropellar l’adult i el menor. Fins al lloc va acudir una ambulància del SEM i els Mossos d’Esquadra.

Els Bombers, que també van rebre l’avís, van ser desactivats poc després. Després de ser atesos in situ, els dos ferits van ser evacuats en una ambulància al CAP de la capital del Pla d’Urgell amb pronòstic lleu.

D’altra banda, els dos ocupants d’una moto van resultar ferits ahir al matí al col·lidir contra un cotxe a la carretera C-14 al seu pas pel terme municipal d’Organyà. L’accident es va produir a les 11.40 hores i va obligar a tallar la carretera durant uns 30 minuts, la qual cosa va provocar retencions en els dos sentits de la marxa, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

Els motoristes van resultar ferits lleus. En el dispositiu van participar cinc dotacions dels Bombers, patrulles dels Mossos i el SEM. Així mateix, al migdia es van registrar retencions puntuals a la carretera N-145 per accedir a Andorra.D’altra banda, val a recordar que aquesta setmana s’ha produït un nou accident mortal a les comarques de Lleida.

Una veïna de Sunyer va morir dimarts a l’hospital Arnau de Vilanova després que dilluns al matí fos atropellada per un camió que feia marxa enrere en aquesta localitat del Segrià. Aquest any han mort disset persones en accident de trànsit a Lleida.

tracking