SEGRE

TURISME INICIATIVES

La Ribagorça estrena el primer joc virtual per conèixer tota una comarca

Productes locals i entrades com a premis

Latorre i Erta ahir durant la presentació de les rutes virtuals.

Latorre i Erta ahir durant la presentació de les rutes virtuals.X. RODRÍGUEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Alta Ribagorça ha posat en marxa rutes mitjançant jocs virtuals per donar a conèixer els seus tres municipis. És la primera iniciativa d’aquest tipus a Lleida que permet visitar tota una comarca, ja que les que s’han estrenat fins ara es limitaven a sola localitat, com per exemple l’Espluga Calba, Bossòst o Naut Aran. La proposta de l’Alta Ribagorça es basa en la mitologia i té com a protagonistes les bruixes dels Carantos de Vilaller, les fades Encantàries de la Vall de Boí i l’última habitant de Suert, un poble que va desaparèixer després de la fundació del Pont de Suert, al segle XIII. La presidenta del consell comarcal, Maria José Erta, va explicar ahir durant la presentació de la iniciativa que un dels objectius d’aquestes rutes virtuals és desestacionalitzar el turisme a la comarca.

Un viatge embruixat al Pirineu proposa als visitants un total de tres itineraris pels centres històrics de cada municipi. Inclouen trenta reptes, que van des de respondre preguntes fins a compartir fotografies. Per cada ruta completada, els participants rebran premis, que podran ser productes de proximitat i entrades per a equipaments turístics de l’Alta Ribagorça.

Si es completen els tres itineraris es rebrà una recompensa addicional. El vicepresident primer de la Diputació, Jordi Latorre, va destacar que aquesta iniciativa permetrà conèixer la comarca amb més profunditat. Erta va assenyalar que volen “donar a conèixer a la comarca i als visitants que la Ribagorça té un gran potencial”.

Per participar en les rutes virtuals només cal disposar d’un telèfon amb connexió a internet i accedir a la pàgina web https://webapp.adventuriq.com.

tracking