SEGRE

EMPRESES PORTES OBERTES

L'empresa A. Miquel celebra els més de 50 anys a Sidamon

Albert, Oriol, Antoni i Antoni Miquel.

Albert, Oriol, Antoni i Antoni Miquel.A.MIQUEL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’empresa de carretons elevadors A. Miquel de Sidamon celebrarà els propers dies 21 i 22 d’octubre els seus “més de 50 anys” amb una jornada de portes obertes dirigida tant a professionals del sector com al públic en general. Divendres està prevista una visita guiada a les instal·lacions, d’uns 22.000 metres quadrats, així com diferents tallers.

Així mateix, hi haurà demostracions de les diferents novetats tecnològiques que aquesta firma exporta a diferents continents. Les activitats començaran a partir de les 10.30 hores. Dissabte continuarà la commemoració amb una visita dirigida als treballadors i les seues famílies.

Fundada per Antoni Miquel Felip l’any 1971, l’empresa, concessionari oficial Linde a Lleida, Tarragona i Andorra, ocupa 120 persones, malgrat que manté el caràcter familiar. D’altra banda, també contribueixen a la formació de joves i és referent en la Formació Professional Dual, amb convenis des de l’any 2006 amb set instituts de Lleida i Tarragona que permet que els alumnes rebin formació en electromecànica especialitzada en carretons elevadors. Per aquesta raó, va rebre l’any 2017 un premi del Consell Català de la Formació Professional.

tracking