SEGRE

S'esfondra parcialment una casa a Almenar i obliga a desallotjar dos immobles

Ahir a la tarda va caure part d’una casa deshabitada al carrer Castell || L’ajuntament va decidir reallotjar preventivament els inquilins dels habitatges limítrofs

Tècnics de la companyia elèctrica ahir a la nit treballant a la zona afectada.

Tècnics de la companyia elèctrica ahir a la nit treballant a la zona afectada.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament d’Almenar va desallotjar preventivament els inquilins de dos immobles després que ahir a la tarda s’esfondrés parcialment una casa deshabitada del carrer Castell d’aquesta localitat del Segrià. Els Bombers de la Generalitat van ser alertats a les 16.55 hores i fins al lloc van acudir cinc dotacions, que van abalisar la zona, van comprovar que no hi havia ferits i van tallar els subministraments.

Van derivar l’incident a l’arquitecte municipal que, després d’una revisió, va decidir evacuar per prevenció els inquilins de dos cases limítrofes a l’afectada, situada al número 30.

L’alcaldessa d’Almenar, Teresa Malla, va explicar ahir a la nit que “hem decidit procedir al desallotjament per seguretat. Els afectats són una parella amb fills, un home que viu sol al qual hem buscat allotjament en una casa rural i uns treballadors que es trobaven en una altra localitat i als quals hem explicat la situació”.

L’alcaldessa també va avançar que “mirarem de localitzar-ne el propietari, encara que creiem que és d’algun fons. És una casa molt gran amb una planta baixa i dos pisos i ha caigut tota la part posterior”.

Per un altre costat, el consistori també es va posar en contacte amb els Mossos d’Esquadra per poder garantir la seguretat del carrer. A més a més, aquest incident també va provocar que ahir a la nit estigués previst dur a terme a partir de les 22.00 hores dos talls breus de l’electricitat a la part alta del municipi amb caràcter d’urgència i per motius de seguretat urbanística, segons va informar l’ajuntament a través de la plataforma de comunicació eBando.

tracking