SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

La Granadella obre aquest mes les fires dedicades a l'oli

La Fira Primera Premsada, que se celebrarà els dies 29 i 30

Una de les finques de l’entitat Trenca a les Garrigues.

Una de les finques de l’entitat Trenca a les Garrigues.CCOC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La VIII edició de la Fira de l’Oli la Primera Premsada de la Granadella obrirà els dies 29 i 30 d’aquest mes sota el lema “oli, art i gastronomia” i estrenarà el cicle de les fires oleícoles Lleida. La passada edició es va celebrar en format híbrid, presencial i virtual. Aquest any, en canvi, totes les activitats seran presencials.

Diumenge tindrà lloc la presentació i apadrinament de l’oli nou amb la jornada tècnica titulada Oleoturisme regeneratiu. Experiències, noves tendències i pautes de consum. Anirà a càrrec del director de la consultoria turística TourisLab, David Esteller, i donarà a conèixer les característiques organolèptiques de l’oli d’oliva arbequina de la collita del 2022-2023.

Per la seua part, representants de l’entitat conservacionista Trenca presentaran el projecte que estan desenvolupant a la zona de les Garrigues Altes sobre l’oliverar tradicional i la biodiversitat.

Aquesta associació rebrà aquest any el premi Primera Premsada, que distingeix les persones o entitats que contribueixen a la promoció de l’oli d’oliva.

tracking