SEGRE

La transició energètica, tema central del primer Ponent Lab, a Juneda

Juneda, a les Garrigues, celebra aquest 22 d’octubre el Ponent Lab, un espai de reflexió i debat que vol aportar solucions als reptes d’avui i que anualment es dedicarà a un temàtica d’actualitat vinculada al territori, amb la participació d’experts i agents locals i obert a la ciutadania i al públic familiar. La jornada es desenvoluparà al CAMP, el Centre de les Arts i la Memòria de Ponent, durant tot el dia.

La transició energètica, tema central del primer Ponent Lab, a Juneda

La transició energètica, tema central del primer Ponent Lab, a Juneda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

És un dels reptes més rellevants que es planteja la societat d’avui i la que és necessària per tal de contrarestar la crisi climàtica. I per això la transició energètica serà el tema central de la primera edició del Ponent Lab de Juneda, que es proposa pensar-hi des del territori i des de l’àmbit local, connectant experts i ciutadania.

Per fer-ho el Ponent Lab donarà veu a agents locals i experts que han desenvolupat experiències i solucions, com per exemple Santi Martínez de Km0 Energy, Maria Crehuet de la Xarxa per la Sobirania Energètica i Micropobles, o Moisès Subirana, de l'Agència local de l'Energia d'Osona. Aquests experts convidaran als assistents a la reflexió al voltant de la transició energètica. 

A més, el Ponent Lab vol ser un lloc d'experimentació, amb l’exposició "Gara i l’energia que ens envolta 3.0", en format modular i interactiva, els tallers familiars "Els Colors del Sol" i "Hola Watty", o el taller dedicat a l'optimització de la factura elèctrica i contractació d’energia verda. Tancarà el Ponent Lab 2022 l'obra de teatre "Solar", de Mos Maiorum.

Les inscripcions als tallers i taules rodones s'han de fer a través de la mateixa pàgina web

tracking