SEGRE

MUNICIPIS INICIATIVES

Fraga ven les 4 parcel·les industrials per 2 milions

Sumen més de 31.000 m2 a la Plataforma Logística

Vista panoràmica del centre històric de Fraga.

Vista panoràmica del centre històric de Fraga.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Fraga ha tret a concurs les seues quatre parcel·les industrials de la Plataforma Logística per 1,89 milions d’euros. Entre totes sumen una superfície de més de 31.000 metres quadrats. En concret, es tracta de tres solars limítrofs per a ús logístic, dos dels quals de 6.750 metres quadrats i un tercer de 5.243,5.

Aquests tres es poden comprar de forma individualment o bé conjuntament presentant una oferta per a algun dels altres lots en què s’ha dividit aquest concurs. La quarta parcel·la en licitació, de 12.338,5 metres quadrats, està destinada a equipaments com per exemple una estació de servei, un rentat per a vehicles o tallers de reparació, segons consta als plecs del concurs. D’aquesta manera, el consistori amplia la possibilitat d’atreure noves empreses que vulguin instal·lar-se a la capital del Baix Cinca.

Alhora, també dota el polígon industrial de més serveis per a les noves firmes i també per a les que ja estan instal·lades a la Plataforma Logística.Així mateix, el municipi també dona resposta a la demanda existent per part d’empreses per instal·lar-se a la localitat. Val a recordar que el ple de setembre va aprovar el plec de clàusules per vendre les quatre parcel·les en qüestió. El mes passat l’ajuntament també va reclamar l’ampliació de la Plataforma Logística que el president d’Aragó, Javier Lambán, va prometre fa quatre anys

Una de les finques haurà d’acollir serveis com un rentat de vehicles o un taller de reparació

En aquest sentit, un informe de la Cambra de Comerç de Lleida va concloure que entre 2015 i 2020 un total de 61 empreses de Lleida van traslladar la seu social a Osca al considerar que a la demarcació veïna hi ha menys traves administratives. D’aquestes firmes, 14 van optar per Fraga, mentre que Binèfar, Montsó i Saidí van rebre 7 empreses cada una. A Barcelona se’n van traslladar 168.

tracking