SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Segueix el gran dispositiu a Sort per buscar el veí desaparegut

Hi van participar una vintena de dotacions de Mossos i Bombers i voluntaris || Va ser vist per última vegada dimarts al matí

Una patrulla dels Mossos participant en la recerca.

Una patrulla dels Mossos participant en la recerca.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra van desplegar ahir a Sort un ampli dispositiu per a la recerca de Josep Català, el veí de la capital del Pallars Sobirà que va desaparèixer dimarts al matí (vegeu SEGRE d’ahir). Aquest dijous al matí segueix el dispositiu.

Els equips d’emergència van muntar el punt de coordinació al parc de Bombers. En l’operatiu van treballar set dotacions de Bombers de diferents unitats com els GRAE i de la Canina així com patrulles i equips dels Mossos de Seguretat Ciutadana, Unitat de Muntanya, ARRO i Medi Ambient.

També es van activar dos helicòpters, un de cada cos, i hi van col·laborar voluntaris. La recerca es va fer per diferents camins i zones boscoses. Amb la caiguda del sol, es van retirar els mitjans aeris i la majoria d’efectius.

Per la seua part, l’ajuntament de Sort va demanar que, “per facilitar la recerca de Josep Català, preguem sisplau que no es facin trucades al seu número personal, ja que poden interferir en les tasques d’investigació; en cas que tingui informació truqui al número indicat (629 218 168)”. D’altra banda, l’home va ser vist per última vegada a primera hora del matí de dimarts en el seu totterreny amb matrícula L-2437-Z.

Una patrulla dels Mossos, ahir en un dels camins del municipi.

Una patrulla dels Mossos, ahir en un dels camins del municipi.EDGAR ALDANA

tracking