SEGRE

EMERGÈNCIES DISPOSITIU

Més de cent persones busquen el veí de Sort desaparegut

Vuitanta membres de Bombers, Mossos, Rurals, Guàrdia Civil i SEM continuen pentinant la vall d'Àssua || I veïns per iniciativa pròpia en petits grups

Efectius dels cossos d’emergències es van reunir ahir al parc de Bombers de Sort.

Efectius dels cossos d’emergències es van reunir ahir al parc de Bombers de Sort.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cinquena jornada del dispositiu de recerca de Josep Català, el veí de Sort que va desaparèixer dimarts passat, i del qual al tancament d’aquesta edició no es tenien encara notícies. Fins a vuitanta persones de diferents cossos d’emergències, com els Bombers, els Mossos d’Esquadra, els Agents Rurals, la Guàrdia Civil i el SEM, així com la Creu Roja, es van tornar a van mobilitzar ahir a la recerca d’algun indici, centrant-se a la zona de la vall d’Àssua, on se li va perdre el rastre. Està previst que l’operatiu de recerca es mantingui també durant la jornada d’avui diumenge, mentre que alguns veïns de la comarca del Pallars Sobirà s’hi han unit per pròpia iniciativa i ahir van recórrer algunes zones formant petits grups.

En els últims dies, els equips d’emergències han rastrejat amb tots els mitjans possibles, subaquàtics, drons, helicòpters i també a peu, diverses zones així com rius, pantans i barrancs, per si el vehicle en el qual va ser vist per última vegada Josep Català s’hagués quedat atrapat. També es va donar avís als veïns de la zona perquè comprovessin que el totterreny del desaparegut, amb matrícula L-2437Z, no es trobava estacionat dins de garatges, bordes o pallers, així com als seus voltants.Josep Català va ser vist per última vegada dimarts al matí. La triangulació del telèfon mòbil el va situar a la zona on s’ha centrat la recerca, encara que als dos dies ja no va donar cap senyal a l’estar sense bateria.

De moment, tampoc s’ha pogut localitzar el vehicle, i s’estan rastrejant també altres càmeres en funció dels avisos que arriben per part dels ciutadans. El centre de coordinació de la recerca està establert al parc dels Bombers de Sort. L’ajuntament de la capital del Sobirà demana que si es té qualsevol informació s’hi contacti al telèfon 973 620 080 i també facilita el telèfon de contacte 629 218 168.

Efectius dels cossos d’emergències es van reunir ahir al parc de Bombers de Sort.

Efectius dels cossos d’emergències es van reunir ahir al parc de Bombers de Sort.EDGAR ALDANA

tracking