SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Troben el cos d'un home que va desaparèixer a l'agost a Arbeca

Un veí va alertar els Mossos d'Esquadra dissabte al migdia al trobar el cadàver || Estava al cobert d'una masia als afores de la localitat

El cos va ser trobat en un cobert situat als afores de la localitat d’Arbeca.

El cos va ser trobat en un cobert situat als afores de la localitat d’Arbeca.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació al localitzar el cos sense vida d’un home, del qual es va denunciar la desaparició el mes d’agost passat a Arbeca. Segons van confirmar fonts policials, van rebre l’avís per part d’un veí dissabte al migdia, cap a les 13.00 hores, al trobar un cos a l’interior d’un cobert d’una masia als afores d’aquesta localitat de les Garrigues.

Després de rebre l’avís, els agents es van personar al lloc i van confirmar que efectivament es tractava d’un cos en avançat estat de composició. Pel que sembla, no es van trobar indicis de criminalitat i s’espera l’autòpsia per poder determinar les causes concretes. Així mateix, es va analitzar el cobert i els voltants, i es va informar de la investigació al jutjat en funcions de guàrdia.

Tot sembla indicar que es tracta d’un home del qual la família va denunciar la desparició el mes d’agost passat i per la qual ja hi havia una investigació policial oberta. Fonts pròximes van assenyalar que es tractaria d’una persona que residia a Arbeca, d’origen estranger, i que la família ja n’havia estat informada.

L’octubre del 2021 va ser trobat un cos semienterrat a Albesa que corresponia al jove de Lleida Nosa Richard, la família del qual n’havia denunciat la desaparició. En aquest cas, la investigació ha determinat que es tracta d’un homicidi pel qual s’ha detingut quatre persones. Avui està previst que els Mossos d’Esquadra inspeccionin el pis okupat per la víctima al barri de Balàfia.

tracking