SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

Centenars de visitants a la fira de Sort i la mostra d'ovella xisqueta

La capital del Sobirà tanca el tradicional certamen amb una jornada dedicada a aquesta raça autòctona || Un centenar d'expositors a l'avinguda Comtes de Pallars

El públic congregat ahir al Parc del Riuet durant la mostra d’ovella xisqueta.

El públic congregat ahir al Parc del Riuet durant la mostra d’ovella xisqueta.AYUNTAMIENTO DE SORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sort va tancar ahir la tradicional Fira de Tardor, que ha comptat amb centenars de visitants durant el cap de setmana i que va acabar amb la mostra d’ovella xisqueta, que va ser la protagonista de la jornada d’ahir. La regidora de Festes, Adelaida Aytés, va fer un balanç “molt positiu” del certamen i va destacar que “el bon temps ens ha acompanyat”. El recentment remodelat Parc del Riuet de la capital del Sobirà va acollir durant el matí tant la mostra d’ovella xisqueta com el concurs morfològic nacional i el certamen de ganxo amb demostració de costums tradicionals de pasturatge.

Els assistents també van poder disfrutar de la cercavila musical pel recinte firal que van oferir els Xafarrostolls, de l’Espectacle Desclòs de la companyia Rubrica Teatre i del vermut musical amb Rumba que Derrumba. Un dels últims actes del certamen va ser l’espectacle Camins que parlen de La Fanga Escénica. Per la seua part, els més petits van poder participar en les activitats esportives que es van programar tant dissabte com ahir al Poliesportiu Els Til·lers.La Fira de Tardor de Sort ha comptat amb un centenar d’expositors, la majoria instal·lats a l’avinguda Comtes de Pallars.

Quaranta parades van ser d’establiments de la comarca, quaranta més eren estands de productes artesans i vint més eren d’alimentació. Així mateix, també hi havia sis food trucks i sis estands de cervesa artesana a la plaça Major (vegeu SEGRE d’ahir).

El públic congregat ahir al Parc del Riuet durant la mostra d’ovella xisqueta.

El públic congregat ahir al Parc del Riuet durant la mostra d’ovella xisqueta.AYUNTAMIENTO DE SORT

tracking