SEGRE

MUNICIPIS PROMOCIÓ

Fraga celebra Mercocasió amb 150 vehicles i espera 3.000 persones

Amb la previsió de tancar mig centenar de vendes durant el cap de setmana

La presentació de la Fira Mercocasió, el cap de setmana.

La presentació de la Fira Mercocasió, el cap de setmana.A.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló del Sotet de Fraga acollirà aquest cap de setmana, de divendres 11 al diumenge 13, la catorzena edició de la Fira Mercocasió, en la qual s’exposaran prop de 150 vehicles d’ocasió, gerència i km 0 amb una gran varietat de marques i models, segons va assegurar ahir el regidor de Fires, Javier Catalán, en la presentació del certamen ahir. L’ajuntament espera entre 2.500 i 3.000 visitants i un balanç d’operacions de compravenda que oscil·la entre els 40 i 50 vehicles comercialitzats entre els dies de la fira i posteriors. Segons els organitzadors, els vehicles més antics exposats no solen passar dels quatre o cinc anys, cosa que en garanteix el bon estat, va indicar Catalán.

Aquesta circumstància juntament amb els preus competitius “són algunes de les claus de la rendibilitat del certamen”, va remarcar.El públic assistent inclou un radi d’interès d’uns 50 quilòmetres, de forma que els visitants són, principalment, de poblacions del Baix Cinca, Lleida, Osca i Saragossa. Catalán va indicar que hi acudeix un nombre important de joves que busquen el seu primer vehicle, encara que també hi van professionals que busquen cotxes i furgonetes per als seus negocis o per conèixer l’estat del mercat de cara a fer futures compres. El regidor de Fires va indicar que els vehicles híbrids comencen a tenir una important presència a la fira, malgrat que és difícil trobar models cent per cent elèctrics, ja que encara no hi ha un mercat consistent, tot i que si hi haurà models híbrids.

Catalán va incidir que Mercocasió suposa un suport per al sector hoteler i comercial de la capital, ja que les persones que venen de fora aprofiten per comprar a la ciutat i, generalment, s’hi queden a dinar.

tracking