SEGRE

EMERGÈNCIES DISPOSITIU

Nova recerca per localitzar el veí de Sort desaparegut

A càrrec dels Mossos d'Esquadra

Reunió de coordinació ahir al matí abans de reiniciar la recerca.

Reunió de coordinació ahir al matí abans de reiniciar la recerca.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van coordinar ahir una nova jornada de recerca del veí de Sort Josep Català, desaparegut des del passat 25 d’octubre. En el dispositiu van participar agents de diferents unitats com Canina, Seguretat Aèria (drons), Mitjans Aeris i Muntanya, entre d’altres. També van comptar amb el suport dels Bombers de la Generalitat i els Agents Rurals.

L’objectiu era fer un últim i minuciós rastreig a la zona on va ser vist per última vegada, a la vall d’Àssua i el Batlliu, després que l’operatiu d’emergència finalitzés el dilluns de la setmana passada. Durant aquests dies policies, bombers i voluntaris han continuat pentinant puntualment la comarca. Per exemple, una trentena de voluntaris van fer el cap de setmana sengles recerques.

Al tancament d’aquesta edició no havien transcendit novetats en aquest sentit. Malgrat l’absència d’indicis, la investigació per la desaparició continuarà oberta a nivell policial. Els Mossos van comptabilitzar l’any passat 255 denúncies per desaparició a les comarques de Lleida. Gairebé la meitat van ser de menors d’edat.

tracking