SEGRE

MUNICIPIS COMUNICACIONS

Obres als accessos en una desena de nuclis de la comarca per 400.000 €

Finançats per la Generalitat, ja s'han executat en un 80% i es finalitzaran ben aviat || Per garantir la seguretat dels vehicles que utilitzen aquesta xarxa viària

Una màquina treballant en la millora d’un dels accessos.

Una màquina treballant en la millora d’un dels accessos.C.C.A.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell de l’Alta Ribagorça finalitzarà ben aviat la millora dels accessos als nuclis de Castellars, Corroncui, Pinyana, diversos trams de l’accés del Pont de Saraís a Iran i des d’Igüerri a Gotarta fins al Pont de Suert. També s’ha actuat a Sarroqueta, Cardet, Coll i Durro. Les intervencions estan dins del pla de camins comarcal consensuat amb els alcaldes que ha suposat una inversió de prop de 400.000 euros, una de les inversions més importants dels últims anys, finançada per la Generalitat, segons la presidenta de l’organisme, Maria José Erta.

Les obres han consistit en el reforç i rehabilitació del ferm, especialment en aquelles zones on la calçada està degradada; la millora dels elements de drenatge, sobretot a les zones d’obaga amb problemes de filtracions, la neteja de cunetes i la instal·lació de tanques protectores, entre d’altres. La reforma s’ha fet durant aquest any i ja s’ha executat en més d’un 80%. “D’aquesta forma s’han resolt els problemes més importants a la xarxa viària, una actuació que suposa una millora significativa en la seguretat dels vehicles que circulen assíduament per aquestes carreteres”, va remarcar Erta.

tracking