SEGRE

METEOROLOGIA TEMPORADA 22-23

La neu atreu els primers curiosos a les pistes d'esquí

Boí Taüll també obrirà al desembre

Aficionats baixant ahir en trineu per una de les pistes de la cota 2.000 de l’estació de Port Ainé.

Aficionats baixant ahir en trineu per una de les pistes de la cota 2.000 de l’estació de Port Ainé.ABRAHAM ORRIOLS (TV3)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’última nevada al Pirineu es va convertir ahir en l’excusa perfecta per a alguns curiosos per visitar les estacions d’esquí i passar el matí tirant-se en trineu per les pistes. Eren diverses les persones que, aprofitant el temps assolellat, van anar a l’estació de Port Ainé per gaudir del paisatge hivernal i jugar amb la neu. Hi va haver fins i tot qui, malgrat que no hi ha encara cap estació que hagi posat en marxa els remuntadors, va treure els esquís del traster per disfrutar de les primeres baixades de la temporada.Així mateix, el director de l’estació de Boí Taüll, David Ros, va explicar que “malgrat que hem treballat per poder obrir l’estació el cap de setmana vinent, la incertesa respecte a les nevades que s’esperen en els pròxims dies ens ha fet ajornar la data al 2 de desembre”.

“No es donen ara les condicions per produir neu i haurem d’esperar què passa aquests dies”, va explicar. En aquest sentit, Baqueira sí que ho farà, el dia 26, i Espot i Port Ainé, pel pont de la Puríssima. S’ha de recordar que avui s’esperen nevades al Pirineu.

tracking