SEGRE

INICIATIVES FESTES

La Seu redueix llums de Nadal i programa fins a setanta activitats

Ajuntament i entitats van presentar la programació.

Ajuntament i entitats van presentar la programació.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Seu va presentar ahir la programació nadalenca d’El Món Màgic de les Muntanyes, que arrancarà el 2 de desembre amb prop de setanta propostes fins al 5 de gener. Destaca la reducció de la il·luminació nadalenca, que passarà a la meitat de la d’edicions anteriors com a aposta clara per la sostenibilitat derivada del context de crisi energètica. La cavalcada dels Reis Mags, una de les activitats estrella, recupera aquest any la tradicional recepció del Parc del Segre i l’entrega de les cartes a Ses Majestats a l’interior de la sala de Sant Domènec.

Una de les primeres activitats del programa serà l’encesa de llums de Nadal, el 3 de desembre, amb un castell de focs dels Diables de l’Alt Urgell, des de la plaça dels Oms, i una batukada. Els mercats de Nadal es concentraran en un sol cap de setmana, el del 10 i 11 de desembre, i l’ajuntament instal·larà estands de fusta al passeig Joan Brudieu. La Sant Silvestre recupera el format nadalenc després que en l’edició de l’any passat es traslladés a la primavera per la pandèmia.

Destaquen les Nadales des dels balcons o activitats per al públic més jove com una rural race (competició esportiva per equips). El comerç repetirà el concurs d’aparadors i incorporarà la votació popular.

tracking