SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Tràgica baralla en un bar del centre de Mollerussa amb un mort a ganivetades

Els Mossos van detenir dos persones || Va ocórrer ahir a la nit a les 21.00 en un bar del passeig Compositor Beethoven i es tractaria de dos famílies enemistades

Imatge de dos ambulàncies ahir a la nit al lloc dels fets després de registrar-se la batussa mortal.

Imatge de dos ambulàncies ahir a la nit al lloc dels fets després de registrar-se la batussa mortal.J. GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home va morir aquest dimecres a la nit al rebre diverses ganivetades en una baralla a Mollerussa en la qual dos persones més van resultar ferides i que es va produir al passeig Compositor Beethoven. Els Mossos d’Esquadra van detenir dos homes, un dels quals seria el presumpte autor material, segons ha pogut saber aquest diari. La Unitat Territorial d’Investigació (UTI) de la policia catalana a Ponent s’ha fet càrrec del cas. Els implicats serien membres de dos famílies enemistades que residirien a Mollerussa, el Palau d’Anglesola i altres pobles limítrofs, i que procedirien de l’àrea metropolitana de Barcelona.

La batussa es va iniciar, per causes que s’investiguen, a l’interior d’un bar d’aquest carrer cap a les 21.00 hores. Tres homes van resultar ferits per ganivetades, un d’ells de gravetat. Presentava un gran tall a l’abdomen. Fins al lloc van acudir diverses patrulles dels Mossos i la Policia Local i quatre ambulàncies del SEM, que van intentar salvar-li la vida al lloc dels fets de forma infructuosa. Els ferits van ser traslladats a l’hospital en ambulància.

Per la seua part, els Mossos d’Esquadra van detenir dos homes, dels quals un seria el presumpte autor de la ganivetada mortal. Els policies van interrogar ahir a la nit diversos testimonis que van presenciar la renyina. Pel que sembla, es tracta de membres de dos famílies d’ètnia gitana que estaven enemistades i que residirien actualment en diverses localitats del Pla d’Urgell

La víctima, abans de morir Segons fonts properes al cas, va ser la mateixa víctima qui, quan era atesa al lloc dels fets, hauria indicat a agents de la policia local qui l’havia apunyalat. Poc després va morir. Segons l’ACN, serien un pare i el seu fill, de 62 i 36 anys, respectivament, que estarien acusats d’homicidi dolós i lesions, ja que haurien apunyalat també altres persones.

Expectació al passeig Compositor Beethoven pel crim.

Expectació al passeig Compositor Beethoven pel crim.J. GÓMEZ

Serveis d'emergència ahir a la nit al lloc dels fets després de registrar-se la batussa mortal.

Serveis d'emergència ahir a la nit al lloc dels fets després de registrar-se la batussa mortal.J. GÓMEZ

tracking