SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA MASCLISTA

El detingut per intentar cremar viva la seua parella a Artesa, avui al jutge

La víctima, natural d'Agramunt, continuava ahir greu a l'hospital Vall d'Hebron

Agents custodiant dilluns l’habitatge on es va produir l’incident, a Artesa de Segre.

Agents custodiant dilluns l’habitatge on es va produir l’incident, a Artesa de Segre.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’home de trenta-nou anys i de nacionalitat portuguesa detingut dilluns per intentar matar la seua parella cremant-la mentre dormia en un habitatge d’Artesa de Segre passarà avui a disposició judicial, segons fonts properes al cas. Els fets es van produir sobre les quatre de la matinada, quan els serveis d’emergències van rebre l’avís que s’havia declarat un incendi al primer pis d’un immoble situat al número 8 de la plaça Major. La principal hipòtesi que estudien els Mossos d’Esquadra apunta que la dona es trobava dormint en una de les habitacions quan la seua parella la va ruixar amb un líquid inflamable i li va calar foc.

S’investiga si el detingut també va calar foc a l’habitatge o va ser la mateixa víctima que va propagar les flames de manera involuntària al sortir de l’habitació. L’arrest es va produir tres hores després, cap a les set del matí, a prop de l’habitatge on es van produir els fets. La dona, natural d’Agramunt, va patir cremades al vint per cent del cos i va ser traslladada a l’hospital de Vall d’Hebron, on ahir continuava ingressada en estat greu. El SEM també va atendre un menor que residia al mateix edifici i que va ser donat d’alta in situ.

Els Mossos d’Esquadra han atès aquest any 1.089 dones víctimes de violència masclista, tant en l’àmbit de la parella com en el familiar, fins al mes de setembre a les comarques lleidatanes. S’ha de destacar que s’han fet més de 400 detencions d’acusats per delictes de maltractament, entre els quals cinc menors.

tracking