SEGRE

Tàrrega dona el tret de sortida al Nadal amb un espectacle per encendre l'enllumenat

Primer acte de la campanya conjunta ideada per Foment Tàrrega i la Regidoria de Promoció Econòmica per incentivar les compres de proximitat durant les festes

Moment final de l'espectacle 'Entre Llums'

Moment final de l'espectacle 'Entre Llums'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tàrrega ja ha posat el compte enrere per a les festes de Nadal. Aquest dissabte 3 de desembre la capital de l’Urgell ha encès l’enllumenat nadalenc amb un espectacle exclusiu de la mà de CRUMA, escola de teatre creada a la capital de l'Urgell i gestionada per la companyia de teatre Emília Gargot. Foment Tàrrega, associació de comerços i serveis, organitza l’activitat amb suport de les Regidories de Promoció Econòmica i Serveis Municipals.

En aquesta ocasió CRUMA ha presentat un muntatge que recrea un món on conviuen totes les possibles llums que ens envolten. Un poètic espectacle farcit d’imatges que posen en valor la llum, com es genera i com en fem ús “des d'un vessant abstracte i visualment impactant”.

Després de l’espectacle, la benvinguda oficial a les festes ha culminat amb l’encesa de totes les lluminàries de Nadal al nucli urbà, de tecnologia LED de baix consum. Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de Tàrrega assumirà de forma íntegra el cost del lloguer i instal·lació dels llums així com del corresponent consum energètic. Amb aquesta mesura, es vol contribuir des del consistori a enfortir l’activitat comercial en dates tan assenyalades.

tracking