SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Alpicat inverteix 400.000 € en la millora del centre històric

Inaugura la segona fase del projecte

La inauguració de la segona fase de les obres de reforma del centre històric d’Alpicat.

La inauguració de la segona fase de les obres de reforma del centre històric d’Alpicat.AYUNTAMIENTO DE ALPICAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alpicat va inaugurar ahir la segona fase de les obres de reurbanització del centre històric. Els treballs s’han centrat ara en els carrers Centre, La Riba i Sant Antoni. Han consistit en la substitució del paviment de diverses zones, així com la modernització i soterrament de les instal·lacions de serveis.

A més, s’han reurbanitzat alguns trams que estaven deteriorats, s’ha equipat la zona amb nou mobiliari i s’han guanyat 21 places d’aparcament a la zona del carrer Centre. Aquestes obres han suposat una inversió de 400.000 euros, dels quals 250.000 s’han finançat amb el Puosc. Entre les dos fases executades fins ara l’ajuntament ha destinat 750.000 euros a la remodelació del nucli antic.

L’alcalde, Joan Gilart, va encapçalar la inauguració, a la qual també van assistir el vicepresident primer de la Diputació, Jordi Latorre, i el president del Segrià, David Masot. Gilart va explicar que l’objectiu és “revitalitzar el nucli antic” per evitar-ne la degradació i fer-lo atractiu. Encara queden pendents tres fases més de les obres.

La pròxima s’executarà el 2023 i afectarà els carrers Major, Concòrdia i Raval.

tracking