SEGRE

SUCCESSOS DETENCIÓ

L'agressió a un revisor atura durant quaranta minuts el tren a Bell-lloc

L'agressor, un passatger, va ser detingut pels Mossos d'Esquadra || L'arrestat, de 27 anys, va trencar a pedrades un vidre i una màquina expenedora

Imatge ahir de l’estació de tren de Bell-lloc, on van ocórrer els fets.

Imatge ahir de l’estació de tren de Bell-lloc, on van ocórrer els fets.J. GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir al matí a Bell-lloc un passatger d’un tren acusat d’agredir l’interventor i causar danys al comboi, que va ser aturat durant uns 40 minuts a l’estació. L’home, de 27 anys, va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes de danys i lesions, segons van informar des de la policia catalana. Els fets van tenir lloc cap a les 11.00 hores a l’estació de Bell-lloc quan va fer la parada un tren de la línia R-12 entre l’Hospitalet de Llobregat i Lleida –la línia que passa per Manresa–, amb sortida a les 7.45 hores i que havia d’arribar a les 11.06 hores a la capital del Segrià.

Per causes que es desconeixen, un usuari va faltar al respecte, va insultar, va amenaçar i va agredir el revisor, a qui va donar diverses puntades de peu. A més, va trencar el vidre d’un vagó d’una pedrada i també va causar danys en una màquina expenedora. Altres usuaris van trucar al 112 i fins al lloc van anar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Un testimoni va explicar que la policia va tardar uns 25 minuts a arribar al lloc. També es va desplaçar una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques, que va atendre el revisor. Els agents van arrestar l’home, de 27 anys, com a presumpte autor d’un delicte de lesions i un altre de danys i el van traslladar a la comissaria de Mollerussa.

Per la seua part, el tren va poder finalment continuar el recorregut fins a Lleida. Poc després, cap a les 12.20 hores, va sortir un tren des de la capital del Segrià amb destinació a l’Hospitalet de Llobregat, segons van informar des de Renfe. El tren va estar parat uns 40 minuts, per la qual cosa no va arribar fins al voltant de les 12.00 hores a la capital del Segrià.

No és la primera vegada que es registra un incident delictiu a la línia de Manresa. El novembre del 2018, per exemple, un acte vandàlic va obligar a suspendre un tren de Cervera Lleida. Uns grafiters van pintar la part frontal de la cabina, la qual cosa impedia la visibilitat al conductor.

El 2017 també van detenir tres joves per atacs vandàlics similars. Els agents van intervenir 47 pots de pintura. També han hagut de mediar en alguna discussió entre passatgers. En altres línies de Catalunya s’han produït agressions a interventors i vigilants. En un d’aquests casos, l’arrestat va ser condemnat al pagament d’una multa.

tracking